Karštai rūkyti ,,Kekava“ vištienos gaminiai jau IKI parduotuvėse!

Pristatome ,,Kekava” naujieną – karštai rūkytų gaminių seriją! Net trys nauji produktai, pasižymintys išskirtiniu rūkymo metodu, jau IKI parduotuvėse.

Šie produktai ruošiami pagal unikalų, prieš 25 metus sukurtą rūkymo metodą, kuris vištienai suteikia sodrų rudą atspalvį. Vištiena karštai rūkoma mažiausiai tris valandas, ne mažesnėje nei 55 ° C dūmų temperatūroje, kol produktai prisotinami natūralaus dūmų skonio. Kad skonis būtų dar sodresnis – kiekvienas iš produktų yra marinuojamas taip, kad atsiskleistų jo išskirtinės savybės.

Mūsų vištienos paruošimo metodika yra unikali Baltijos šalių regione, esame pirmieji, kurie pradėjo gaminti ir prekybos tinkluose siūlyti taip rūkytą vištieną.

Paragaukite:

 

Grįžti į naujienas
Kraunama...