Marinuota vištienos vidinė filė šoninės apvalkale su sūriu ir makaronais „Taljatelle Carbonara“ padaže

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 0

Jums reikės:
Receptas 4 žmonėms
Marinuota vištienos vidinė filė šoninės marškinėliuose su sūriu 2 pakuotės
400 g Makaronų „Taljatelle“
400 ml Grietinėlės
600 g Kiaulienos papilvės
4 vnt. Kiaušinio trynių
200 g Parmezano sūrio
400 g Vyšninių pomidorų
Žalumynų daigai patiekalui papuošti 1 paketėlis
Paruošimo būdas:

Paruošimas

Išvirkite makaronus, kol jie bus tinkami valgyti. Paruoškite padažą: apkepkite kiaulienos papilvę ir nupilkite riebalų perteklių. Norėdami suteikti padažui skonio, įpilkite porą šaukštų vandens, kur virė makaronai. Suberkite „Taljatelle“ makaronus.

Dubenėlyje sumaišykite kiaušinių trynius, tarkuotą parmezano sūrį ir grietinėlę. Makaronus su padažu nuimkite nuo viryklės, nes keptuvė yra pakankamai karšta, ir įmaišykite kiaušinį, grietinėlės ir sūrio mišinį. Maišykite lėtai, kol kiaušinių padažas pradės tirštėti. Jei reikia, keptuvę trumpam padėkite ant viryklės – jei kiaušinio trynys perkais, susidarys omletas.

Vištienos vidinė filė šoninės marškinėliuose su sūriu: nuimkite kartoninį dangtelį ir pradurkite pakuotės plėvelę. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių, mėsą kepkite 20 minučių. Tada nuimkite plėvelę ir kepkite dar 5–7 minutes, kol susidarys traški plutelė.

Pateikimas

Vištienos vidinę filę šoninės marškinėliuose patiekite su makaronais, pomidoriukais ir žalumynais. Patiekalas puikiai tiks ir su kitais garnyrais – ryžiais ar bulvėmis.

Grįžti į receptus

ĮVERTINK RECEPTĄ
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Kraunama...