Vištienos kepenėlių guliašas su ryžiais ir keptais obuoliais

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 0

Jums reikės:
Receptas 4 asmenims
KEKAVA vištienos kepenėlių guliašas su grietinėle 2 pakuotės
Basmati ryžiai 200 gr
Svogūnai 2 vnt.
Obuoliai 4 vidutinio dydžio vnt.
Grietinėlė 200 ml
Žalumynų daigai papuošti 1 pakelis
Paruošimo būdas:

Paruošimas:

Ryžius nuplaukite šaltu vandeniu, suberkite į puodą ir užpilkite vandeniu. Greitai užvirkite ir virkite 10 minučių, tada sumažinkite ugnį palikdami viryklę ant minimalaus režimo ir, uždėję ant puodo dangtį, palaikykite 20 minučių. Taip ruošiant ryžius, jų nereikės skalauti ir jie bus geriausio skonio.

Obuolius nulupkite, svogūnus nuvalykite ir supjaustykite smulkiais kubeliais. Svogūnus kepkite keptuvėje, kol jie taps skaidrios spalvos. Sudėkite obuolius, prieskonius ir grietinėlę. Kai visi ingredientai suminkštės, įmaišykite ryžius.

Vištienos kepenėlų guliašas: nuimkite kartoninį įdėklą ir pradurkite pakuotės plėvelę. Guliašą reikia tik pašildyti. Jei orkaitėje – įkaitinkite iki 180 laipsnių ir šildykite 15 min. Jei mikrobangų krosnelėje – padažą šildykite 800 W 4 min.

Patiekimas:

Suberkite ryžius į lėkštę, aplink išdėstykite kepenėlių guliašą. Papuoškite žalumynais ir šviežiomis daržovėmis.

Grįžti į receptus

ĮVERTINK RECEPTĄ
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Kraunama...