
Vištienos vidinė filė „Virtuvės šefo“ marinate su rūkytos paprikos tyrele
Jums reikės:
Receptas 4 žmonėms |
Vištienos vidinė filė „Virtuvės šefo“ marinate 1 pakuotė |
Pastarnokas 1 šaknis |
250 ml Pieno |
2 Raudonosios paprikos |
2 valgomieji šaukštai sviesto |
400g(vienas pomidoras sveria apie 60 g) vyšnynių pomidorų |
1 dežutė sultingų žalumynų |
4 šaukštai migdolų drožlių |
2 arbatiniai šaukšteliai rūkytos paprikos miltelių |
1 sauja raudonų vyšnių patiekalui papuošti |
Paruošimo būdas:
Paruošimas
Paprikų tyrė: nulupkite pastarnoko šaknį, supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite į pieną virti ant silpnos ugnies. Virkite 20 minučių, tada suberkite išvalytas nuo sėklų ir supjaustytas raudonąsias paprikas. Viską virkite 10 minučių – puodą geriau uždengti dangčiu, jei dangčio nėra, uždengimui naudokite foliją, kitaip skystis išgaruos. Taip ruošiant daržovės išverda greičiau.
Patikrinkite, ar daržovės minkštos, įdėkite sviesto ir rūkytos paprikos miltelių. Tada paruoštą daržovių masę sudėkite į virtuvės kombainą ir plakite, kol susidarys tyrė.
Vištienos vidinė filė „Virtuvės šefo“ marinate: nuimkite kartoninį dangtelį ir pradurkite pakuotės plėvelę. Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių, mėsą kepkite 15 minučių. Tada nuimkite plėvelę, suberkite vyšninius pomidorus ir kepkite dar 5 minutes, kol susidarys traški plutelė.
Pateikimas
Į lėkštę dėkite tyrę, vištienos vidinę filę su vyšniniais pomidorais ir migdolų drožlėmis, papuoškite sultingomis vyšniomis ir žalumynų daigais. Patiekalas taip pat puikiai tiks ir su kitais garnyrais – ryžiais, bulvėmis ar makaronais.
