Vištienos tacos su feta
1Jums reikės:
4 tortilijų |
200 g. „Kekava“ vištienos |
1 pomidoro |
1 jalapeno |
1 avokado |
1 laimo |
100 g. fetos sūrio |
Šviežios kalendros |
Čili pipirų |
Paruošimo būdas:
- Tortilijas pašildome 180 laipsnių orkaitėje kelias minutes.
- Vištieną supjaustome juostelėmis, pomidorus – kubeliais.
- Ant tortilijų dedame vištieną, pomidorus, jalapeną.
- Ant kiekvienos tortilijos dedame avokado gabalėlių. Avokadą apšlakstome laimo sultimis, kad nejuoduotų.
- Ant viršaus trupiname fetos sūrio.
- Patiekiame su laimo skiltelėmis, šviežia kalendra ir čili pipiro griežinėliais.
Jei norite lieknesnio varianto – galite daryti viską taip pat, tik ne ant tortilijos o ant didelio salotos lapo.
Recepto autorė: tinklaraščio „Ant medinės lentelės” autorė Kristina Pišniukaitė.