Romaninės salotos su keptos vištienos filė kepsniu
0Jums reikės:
„Kekava“ vištienos kepsnys „Žolelių" marinate |
viena galva romaninių salotų |
50 g petražolių |
2 kiaušinių tryniai |
½ skiltelės česnako |
100 g aliejaus |
1 šaukštelis garstyčių |
1 šaukštas sojos padažo |
70 g vyšninių pomidorų |
¼ citrinos sulčių |
Paruošimo būdas:
- Gaminkite majonezą trintuve. Įdėkite kiaušinių trynius, petražoles, česnako skilteles, garstyčias, sojos padažą ir pradėkite maišyti. Lėtai įpilkite aliejaus ir citrinos sulčių.
- Kepkite vištienos filė kepsnį ant grotelių.
- Kai viskas bus paruošta, įdėkite druskos ir pipirų pagal skonį. Išdėliokite lapus, majonezą, pomidorus ir supjaustytą vištienos filė lėkštėje.
Salotos su naminiu majonezu nustebins visus namiškius!
Pagaminta: Renārs Purmalis
Nuotrauka: Anete Rūķe
Stilius: Baiba Prindule-Rence