Romaninės salotos su keptos vištienos filė kepsniu

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 0

Jums reikės:
„Kekava“ vištienos kepsnys „Žolelių" marinate
viena galva romaninių salotų
50 g petražolių
2 kiaušinių tryniai
½ skiltelės česnako
100 g aliejaus
1 šaukštelis garstyčių
1 šaukštas sojos padažo
70 g vyšninių pomidorų
¼ citrinos sulčių
Paruošimo būdas:
  1. Gaminkite majonezą trintuve. Įdėkite kiaušinių trynius, petražoles, česnako skilteles, garstyčias, sojos padažą ir pradėkite maišyti. Lėtai įpilkite aliejaus ir citrinos sulčių.
  2. Kepkite vištienos filė kepsnį ant grotelių.
  3. Kai viskas bus paruošta, įdėkite druskos ir pipirų pagal skonį. Išdėliokite lapus, majonezą, pomidorus ir supjaustytą vištienos filė lėkštėje.

Salotos su naminiu majonezu nustebins visus namiškius!

Pagaminta: Renārs Purmalis
Nuotrauka: Anete Rūķe
Stilius: Baiba Prindule-Rence

Grįžti į receptus

ĮVERTINK RECEPTĄ
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Kraunama...