ALOHA kepti ryžiai

2 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 5 2

Jums reikės:
4 porcijoms reikės:
250 g. ryžių
2 vištienos filė „Kekava“
Aliejaus kepimui
½ svogūno
2 skiltelių česnako
1 morkos
1 raudonosios paprikos
Saujos šaldytų žirnelių
200 g. ananasų (tiks ir šviežias, ir konservuotas)
4 v.š. sojos padažo
1 v.š. skrudintų sezamų aliejaus
Druskos, pipirų
Patiekimui: svogūnų laiškų
Paruošimo būdas:

 

  • Išverdame ryžius, neperverdame.
  • Kol verda ryžiai, keptuvėje įkaitiname aliejų, sudedame kubeliais pjaustytą vištieną ir iškepame. Pabarstome druska, pipirais ir atidedame.
  • Į keptuvę pilame dar šiek tiek aliejaus, beriame smulkintą svogūną, česnaką, morką. Kepame 3 minutes. Suberiame kubeliais pjaustytą papriką, anasą, žirnelius ir pakepame dar 2 minutes.
  • Į keptuvę grąžiname vištieną, suberiame virtus ryžius, supilame sojos padažą ir skrudintų sezamų aliejų. Skaniname druska ir piprais.
  • Patiekiame pabarsčius svogūnų laiškais.

Recepto autorė: tinklaraščio „Ant medinės lentelės” autorė Kristina Pišniukaitė.

Grįžti į receptus

ĮVERTINK RECEPTĄ
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Kraunama...