Azijietiški makaronai

3 votes, average: 3.33 out of 53 votes, average: 3.33 out of 53 votes, average: 3.33 out of 53 votes, average: 3.33 out of 53 votes, average: 3.33 out of 5 3

Jums reikės:
2 porcijoms reikės:
150 g. spagetti makaronų
1 vištienos krūtinėlės filė „Kekava“
2 lapų kiniško kopūsto
1 morkos
Aliejaus kepimui
Marinuoto imbiero (nebūtina, bet labai tinka)
Patiekimui: svogūno laiškų, smulkintų žemės riešutų / sezamo sėklų
Padažui reikės:
4 v.š. sojos padažo
1 v.š. cukraus arba medaus
1 v.š. skrudintų sezamų aliejaus
1 v.š. „Sweet Chilli“ padažo
1 a.š. ryžių / baltojo vyno acto
Žiupsnelio česnako miltelių
Žiupsnelio imbiero miltelių
Paruošimo būdas:
  • Sumaišome visus padažo ingredientus.
  • Išverdame makaronus (neperverdame).
  • Keptuvėje įkaitiname aliejų, sudedame juostelėmis pjaustytą vištieną, iškepame.
  • Kai vištiena baigia kepti, pridedame šiaudeliais pjaustytą morką ir kinišką kopūstą, pakepiname viską 1 minutę, išjungiame ugnį.
  • Į keptuvę beriame makaronus, pilame padažą, išmaišome.
  • Uždengiame dangtį ir leidžiame padažui susigerti į makaronus keletą minučių.
  • Patiekiame su marinuotu imbieru, svogūno laiškais, žemės riešutais arba sezamais.

Recepto autorė: tinklaraščio „Ant medinės lentelės” autorė Kristina Pišniukaitė.

Grįžti į receptus

ĮVERTINK RECEPTĄ
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Kraunama...