„Kekava“ salotos su vištienos kepenėlėmis

4 votes, average: 4.75 out of 54 votes, average: 4.75 out of 54 votes, average: 4.75 out of 54 votes, average: 4.75 out of 54 votes, average: 4.75 out of 5 4

Jums reikės:
500 g „Kekava“ vištienos kepenėlių;
1 stiklinės gazuoto mineralinio vandens;
1 stiklinės citrinos sulčių;
Juodųjų pipirų;
Bazilikų;
Krapų;
Šiek tiek kedro riešutų;
Šlakelio alyvuogių aliejaus;
Saujos rukolos salotų;
Skiltelės česnako;
Žiupsnelio druskos;
1 vnt saldžiosios paprikos.
Paruošimo būdas:

Į dubenį supilkite stiklinę gazuoto mineralinio vandens ir ½ stiklinės citrinų sulčių, viską pagardinkite žiupsneliu druskos ir juodaisiais pipirais. Į šį paruoštą marinatą dėkite „Kekava“ vištienos kepenėles ir palikite marinuotis vienai valandai.

Kol vištiena marinuojasi, susmulkinkite bazilikus, krapus, česnaką, rukolos salotas, supjaustykite saldžiąją papriką. Viską suberiame į atskirą dubenį ir išmaišome.

Toliau gaminkite padažą. Į likusią ½ stiklinės citrinų sulčių įlašinkite aliejaus, įberkite žiupsnelį druskos bei juodųjų pipirų.

Kai vištienos kepenėlės baigia marinuotis, išimkite jas ir pakepinkite keptuvėje apie 5-7 min. Joms iškepus, sudėkite į dubenį kartu su supjaustytomis daržovėmis, supilkite padažą ir viską išmaišykite.

Skanaus!

Grįžti į receptus

ĮVERTINK RECEPTĄ
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Kraunama...