Kekava vištienos mėsainis

2 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 5 2

Jums reikės:
4 porcijoms reikės:
4 bandelių
2 vištienos filė „Kekava”
Druskos, pipirų, maltos paprikos
1 a. š. grūdėtųjų garstyčių
4 lapelių čederio sūrio
saujos šviežių špinatų
1 pomidoro
1 prinokusio minkšto avokado
pusės laimo
1 česnako skiltelės
saujelės šviežios kalendros
Paruošimo būdas:
  • Ruošiame mėsą: sumalame vištienos filė, maltą vištieną sumaišome su druska, pipirais, malta paprika, saujele smulkintos kalendros, grūdėtosiomis garstyčiomis.
  • Ruošiame gvakamolę: nulupame avokadą ir sutraiškome šakute, sumaišome su puse kubeliais smulkinto pomidoro, spaustu česnaku, laimo sultimis, šviežiomis kalendromis, druska ir pipirais. Kas mėgsta aštriau – galima įdėti čili pipiro.
  • Iš mėsos formuojame kotletukus. Kepame pagal galimybes – idealiausia, žinoma, ant griliaus, jei ne – ant keptuvės po kelias minutes iš abiejų pusių.
  • Kol mėsa kepa orkaitėje kelias minutes pašildome bandeles.
  • Sluoksniuojame mėsainį: ant bandelės dedame vištieną, sūrį, špinatų lapus, pomidorų griežinėlius, gerą šaukštą gvakamolės ir bandelės viršų.

Recepto autorė: tinklaraščio „Ant medinės lentelės” autorė Kristina Pišniukaitė.

Grįžti į receptus

ĮVERTINK RECEPTĄ
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Kraunama...