Labai itališkos salotos

8 votes, average: 5.00 out of 58 votes, average: 5.00 out of 58 votes, average: 5.00 out of 58 votes, average: 5.00 out of 58 votes, average: 5.00 out of 5 8

Jums reikės:
Salotoms reikės:
1 vištienos filė “Kekava”
Romaninių salotų
Saujos vyšninių pomidorų
Saujos mini mocarela sūrio
Kelių saulėje džiovintų pomidorų
1 avokado
Šlakelio citrinos sulčių
Baziliko lapelių papuošimui
Padažui reikės:
4 v.š. alyvuogių aliejaus
2 v.š. balzaminio acto
1 a.š. medaus
1 skiltelės česnako
Žiupsnelio druskos, pipirų, džiovinto baziliko ir raudonėlio
Paruošimo būdas:
  • Sumaišome visus padažo ingredientus.
  • Vištieną apipilame 2 v.š. padažo ir leidžiame pasimarinuoti bent pusvalandį.
  • Vištienos filė dedame į keptuvę, apkepame po 4 minutes iš abiejų pusių, sumažiname ugnį, uždengiame keptuvę ir kepame dar 7-8 minutes.
  • Kai vištiena iškepa, supjaustome juostelėmis.
  • Ruošiame salotas – į lėkštę dedame salotų lapus, avokadą (jį apšlakstome citrinos sultimis), vyšninius pomidorus ir džiovintus pomidorus, mocarelą ir vištienos juosteles.
  • Salotas apšlakstome padažu, pabarstome druska, pipirais ir šviežio baziliko lapeliais.

Recepto autorė: tinklaraščio „Ant medinės lentelės” autorė Kristina Pišniukaitė.

Grįžti į receptus

ĮVERTINK RECEPTĄ
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Kraunama...