Naminis humusas su vištienos filė kepsniu
1Jums reikės:
„Kekava“ vištienos filė kepsnys „Keturi metų laikai“ marinate |
150 g konservuotų žirnių |
50 g sezamo sėklų |
100 g alyvuogių aliejaus |
1 skiltelė česnako |
½ Čili pipirų |
žiupsnelis ciberžolės miltelių |
Paruošimo būdas:
- Skrudinkite sezamo sėklas keptuvėje. Supilkite skrudintas sėklas į gilų indą su aliejumi. Rankiniu trintuvu viską sumaišykite. Įspauskite česnako, įpilkite žirnių ir čili pipirų. Sumaišykite viską palikdami gabalėlių.
- Patiekite su šviežiai keptu vištienos filė kepsniu, papuoškite čili pipirais, ciberžole ir keliais žirneliais!
Pagaminta: Renārs Purmalis
Nuotrauka: Anete Rūķe
Stilius: Baiba Prindule-Rence