Naminis humusas su vištienos filė kepsniu

1 vote, average: 4.00 out of 51 vote, average: 4.00 out of 51 vote, average: 4.00 out of 51 vote, average: 4.00 out of 51 vote, average: 4.00 out of 5 1

Jums reikės:
„Kekava“ vištienos filė kepsnys „Keturi metų laikai“ marinate
150 g konservuotų žirnių
50 g sezamo sėklų
100 g alyvuogių aliejaus
1 skiltelė česnako
½ Čili pipirų
žiupsnelis ciberžolės miltelių
Paruošimo būdas:
  1. Skrudinkite sezamo sėklas keptuvėje. Supilkite skrudintas sėklas į gilų indą su aliejumi. Rankiniu trintuvu viską sumaišykite. Įspauskite česnako, įpilkite žirnių ir čili pipirų. Sumaišykite viską palikdami gabalėlių.
  2. Patiekite su šviežiai keptu vištienos filė kepsniu, papuoškite čili pipirais, ciberžole ir keliais žirneliais!

Pagaminta: Renārs Purmalis

Nuotrauka: Anete Rūķe

Stilius: Baiba Prindule-Rence

Grįžti į receptus

ĮVERTINK RECEPTĄ
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Kraunama...