Vištienos iešmeliai su grietinėlės padažu lavaše
0Jums reikės:
„Kekava“ vištienos kepsnys „Žolelių" marinate |
100 g kvietinių miltų |
100 g vandens |
2 g druskos |
1 čili pipiras, supjaustytas juostelėmis |
citrinos |
150 g grietinės |
Paruošimo būdas:
- Iš vakaro įdėkite grietinę į sietą ar marlę, kad per naktį nutekėtų skysčio perteklius. Tai padarys padažą daug tirštesnį ir riebesnį.
- Paruoškite tešlą. Miltus sumaišykite su vandeni, tada pailsėkite 30 minučių. Tuomet iškočiokite apvalius tešlos pyragus maždaug 20–30 cm/mm ir kepkite keptuvėje.
- Į šviežią lavašą įdėkite iškeptą, gabalėliais supjaustytą vištieną, grietinės padažą, mėgstamas daržoves ir apšlakstykite citrinos sultimis.
Pagaminta: Renārs Purmalis
Nuotrauka: Anete Rūķe
Stilius: Baiba Prindule-Rence