Mūsų produktai
Mūsų puikaus skonio vištieną jau įvertino ne vienas virtuvės šefas ir būtent ją renkasi savo išskirtiniems patiekalams ruošti. „Kekavos” vištienos gerą skonį lemia būdas, kaip ji yra užauginta – natūraliai, laisvai, be antibiotikų ir su sveiku pašaru.

Vidurinės sparnelių dalys
Gardžios vidurinės sparnelių dalys su švelniu marinatu. Puikiai tiks grilio vakarui, mylintiems švelnų sparnelių skonį.

Vištiena prieskoninių augalų marinate
Sultinga vištiena prieskoninių augalų marinate yra paruošta kepimui. Kepdami kepimo maiše tiesiog išimkite vištienaį iš išorinės pakuotės ir įdėkite į orkaitę su visa vakuumine pakuote. Po 60–75 minučių sultinga ir kvapni vištiena bus paruošta. Visi mūsų marinatai yra be skonio stipriklio. Vištiena užauginta be antibiotikų.

Vištienos gabaliukai džiuvėsėliuose
Traškūs ir gardūs vištienos kepsneliai. Šis puikus užkandis puikiai tiks vaikams.

Filė kepsniai „Keturi metų laikai“ marinate
Vištienos filė kepsniai „Keturi metų laikai“ marinate privers kiekvieną gurmaną pasimėgauti nauju skonių deriniu. Pipirai, čili pipirai ir svogūnai suteikia kepsniui pikantiško skonio, geltoni pomidorai ir obuoliai – gaivumo ir sultingumo, kokoso dribsniai, ciberžolės ir kalendra – egzotišką aromatą, kurį puikiai papildo kmynai ir petražolės. Vištienos filė kepsniai yra puikus pasirinkimas tada, kai norisi greitai pagaminamo ir lengvo maisto.

Kumpeliai su BBQ marinatu
Vištienos kumpeliai su BBQ marinatu skirti visiems pikantiško skonio mėgėjams. Vos juntamas dūmų skonis ir kvapas marinate puikiai dera su šviežumo suteikiančiais pomidorais ir paprikomis. Kiekvienas kumpelis yra su kauliuku, kuris užtikrina mėsos sultingumą.

Pilnas viščiukas
Iš viso viščiuko lengvai pagaminsite įvairiausių patiekalų ir jų kombinacijų – sultingą ir kvapnų kepsnį šventėms ar didesniam būriui draugų ir šeimos narių, gardų troškinį, lengvos ar sočios sriubos. Latvijoje užauginti, ypač sveiki „Kekavos“ viščiukai yra patikimas pasirinkimas net tuomet, jei dar tik mokotės valgio gaminimo meno.

Filė
Ypač sveika viščiuko filė yra aukštos kokybės baltymų šaltinis ir liesiausia viščiuko dalis. Tai įvertins tie, kam rūpi dietinis ir sveikas maistas. Filė galima kepti keptuvėje, ant grotelių, virti garuose – ji visuomet bus greit ir lengvai paruošiama.

Blauzdelės
Vištienos blauzdelės puikiai tinka marinuoti ir kepti ant grilio, orkaitėje ar ruošti troškinius.

Ketvirčiai
Viščiuko ketvirčiai tinka kepti orkaitėje, jos suteiks puikaus skonio sriuboms ir sultiniams bei troškiniams.