Vištienos blauzdelės su mėlynojo sūrio padažu

1 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 5 1

Jums reikės:
8 vnt. „Kekava“ vištienos blauzdelių;
150 ml saldaus čili padažo;
2 valg. šaukšt. baltojo vyno;
2 valg. šaukšt. sojos padažo;
1 arbat. šaukšt. tarkuoto imbiero;
100 g mėlynojo sūrio;
150 g grietinės;
2 valg. šaukšt. majonezo;
šlakelio alyvuogių aliejaus.
Paruošimo būdas:

Sumaišykite saldų čili padažą su sojos padažu, baltuoju vynu ir tarkuotu imbieru. Lengvai įtrinkite masę į „Kekava“ vištienos blauzdeles ir palikite porai valandų marinuotis.

Į įkaitintą keptuvę sudėkite „Kekava“ vištienos blauzdeles ir greitai apkepkite vištieną iš abiejų pusių. Po to vištieną galite kepti keptuvėje ant silpnos ugnies ir uždengus dangtį arba pašauti į orkaitę 15 min.

Kol kepa vištiena, galite pasigaminti padažą. Susmulkinkite mėlynąjį sūrį ir sumaišykite jį su grietine bei majonezu. Jei norite, jog padažas būtų skystesnis, įpilkite šiek tiek vandens.

Skanaus!

Grįžti į receptus

ĮVERTINK RECEPTĄ
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Kraunama...