Aštrūs Buffalo sparneliai

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 0

Jums reikės:
1 kg. vištienos sparnelių „Kekava”
Marinatui reikės:
30 ml. baltojo vyno acto/obuolių acto
1 v.š. aliejaus
1 v.š. Vusterio padažo
1 a.š. maltos aitriosios paprikos
1/2 a.š. čili dribsnių
1/2 a.š. druskos
1/2 a.š. pipirų
Mėlynojo pelėsinio sūrio padažui reikės:
100 g. mėlynojo pelėsinio sūrio
100 g. graikiško jogurto
50 g. majonezo
1 česnako skiltelės
1 a.š. Vusterio padažo
Druskos, pipirų
Paruošimo būdas:
  • Indelyje sumaišome visus marinato ingredientus.
  • Sparnelius sumaišome su marinatu ir marinuojame šaldytuve 2-6 valandas.
  • Mėlynojo pelėsinio sūrio padažą taip pat pasiruošiame iš anksto – kuo ilgiau jis stovi, tuo tampa skanesnis. Sumaišome visus padažo ingredientus ir dedame į šaldytuvą.
  • Iškepame vištienos sparnelius, patiekiame su paruoštu padažu ir saliero lazdelėmis.

Recepto autorė: „Kekava” ambasadorė, tinklaraščio „Ant medinės lentelės” autorė Kristina Pišniukaitė.

Grįžti į receptus

ĮVERTINK RECEPTĄ
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Kraunama...