“Bao” bandelė su vištiena ir korėjietiškomis morkomis

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 0

Jums reikės:
„Kekava“ vištienos filė kepsnio „Keturi metų laikai“ marinate
Korėjietiškai paruoštų morkų
čili pipirų
“Bao” bandelėms reikės:
280 g miltų
6 g sausų mielių
½ šaukštelių druskos
½ šaukštelių kepimo miltelių
15 g cukraus pudros
15 g aliejaus
160 g riebaus pieno
Majonezui reikės:
2 kiaušinių trynių
1 šaukštelis garstyčių
½ skiltelės česnako
1 šaukštelis Worcester padažo
1 šaukštas Hoisin padažo
150 g aliejaus
sulčių ¼ citrinos
Paruošimo būdas:
  1. Gaminkite bandeles. Sumaišykite šiltą pieną su mielėmis ir cukraus pudra. Tada sumaišykite visus ingredientus ir palikite tešlą pastovėti 1 valandą šiltoje vietoje.
  2. Suformuokite nedidelius tešlos rutuliukus, iškočiokite apvalius paplotėlius, sulankstykite per pusę ir palikite dar 30 min. Tada 10 minučių kaitinkite garuose.
  3. Paruoškite majonezą. Kiaušinių trynius, garstyčias, česnako skilteles, Worcesterio ir Hoisin padažą supilkite į blenderį ir lėtai išplakite, įpilkite aliejaus. Įpilkite citrinos sulčių ir šaukštą šalto vandens, kad majonezas būtų purus. Kepkite vištienos kepsnį ant grotelių, sudėkite į “Bao” bandelę, į kurią dedamas majonezas ir korėjietiškos morkos.

Pagaminta: Renārs Purmalis
Nuotrauka: Anete Rūķe
Stilius: Baiba Prindule-Rence

Grįžti į receptus

ĮVERTINK RECEPTĄ
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Kraunama...