Brusketos su rūkyta vištiena

1 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 5 1

Jums reikės:
1 prancūziško batono
100 g. Pesto padažo
300 g. rūkytos „Kekava“ vištienos
50 g. kietojo sūrio
10 vyšninių pomidorų
Balzamiko kremo
Šviežio baziliko
Paruošimo būdas:
  • Prancūzišką batoną supjaustome riekelėmis.
  • Ant batono riekelių tepame Pesto padažo, dedame rūkytos vištienos, kietojo sūrio drožlių, vyšninių pomidorų.
  • Paruoštas brusketas apšlakstome balzamiko kremu ir pabarstome šviežiu baziliku.

Recepto autorė: „Kekava” ambasadorė, tinklaraščio „Ant medinės lentelės” autorė Kristina Pišniukaitė.

Grįžti į receptus

ĮVERTINK RECEPTĄ
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Kraunama...