Citrininės blauzdelės

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 0

Jums reikės:
10 vištienos blauzdelių „Kekava“
1 a.š. džiovinto raudonėlio
1/2 a.š. džiovinto čiobrelio
1/2 a.š. maltos rūkytos paprikos
1/2 a.š. druskos
1/4 a.š. pipirų
1 v.š. alyvuogių aliejaus
1 v.š. citrinos sulčių
1 a.š. citrinos žievelių
2 skiltelių česnako
1 citrinos patiekimui
Šviežio čiobrelio patiekimui
Paruošimo būdas:
  • Dubenyje sumaišome vištienos blauzdeles su visais prieskoniais, alyvuogių aliejumi, citrinos sultimis, įtarkuojame citrinos žievelę ir česnaką.
  • Galime kepti iš karto, bet geriausia būtų pamarinuoti bent dvi valandas.
  • Įkaitiname orkaitę iki 200 laipsnių.
  • Blazdeles išdėliojame ant kepimo skardos ir kepame apie 45 minutes, kepimo viduryje galime apversti.
  • Patiekiame su citrinos griežinėliais ir šviežiu čiobreliu.

Recepto autorė: „Kekava” ambasadorė, tinklaraščio „Ant medinės lentelės” autorė Kristina Pišniukaitė.

Grįžti į receptus

ĮVERTINK RECEPTĄ
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Kraunama...