Salotos suktinukai su azijietiška vištiena

2 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 52 votes, average: 5.00 out of 5 2

Jums reikės:
2 vištienos filė „Kekava“
3 v.š. sojos padažo
1 v.š. „Sweet Chilli“ padažo
½ laimo sulčių
1 v.š. skrudintų sezamų aliejaus
1 česnako skiltelės
Aliejaus kepimui
Iceberg salotų
1 morkos
2 raudonojo kopūsto lapų
Sezamo (patiekimui)
Česnako laiškų (patiekimui)
Paruošimo būdas:
  • Sumaišome marinato ingredientus: soją, Sweet Chilli, laimo sultis, skrudintų sezamų aliejų, trintą česnaką.
  • Vištieną supjaustome juostelėmis, apipilame paruoštu marinatu ir marinuojame bent jau valandą.
  • Kai vištiena pasimarinavusi, keptuvėje įkaitiname aliejų ir iškepame vištieną.
  • Iceberg salotos lapus atsargiai atskiriame vieną nuo kito, suplauname ir nusausiname.
  • Morką ir kopūstą supjaustome juostelėmis.
  • Į salotos lapą dedame kopūsto, morkos, vištienos juostelių. Pabarstome sezamu ir česnako laiškais.

Recepto autorė: „Kekava” ambasadorė, tinklaraščio „Ant medinės lentelės” autorė Kristina Pišniukaitė.

Grįžti į receptus

ĮVERTINK RECEPTĄ
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Kraunama...