Tailandietiškas vištienos karis

1 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 51 vote, average: 5.00 out of 5 1

Jums reikės:
4 porcijoms reikės
1 v.š. kokosų aliejaus
3 cm imbiero šaknies
3 česnako skiltelių
1 laimo
5 a.š. raudonojo kario pastos
1 skardinės (400 ml) kokosų pieno
1 stiklinės (250 ml) vištienos sultinio
1 v.š. rudojo cukraus
2-3 "Kekava" vištienos filė gabalėlių
Mėgstamų daržovių
Šviežios kalendros
Šviežio baziliko
Paruošimo būdas:

 

  1. Keptuvėje / puode įkaitiname aliejų, įtarkuojame imbierą, česnaką, laimo žievelę ir kepame 2 minutes.
  2. Dedame kario pastą, kaitiname dar minutę.
  3. Supilame kokosų pieną, vištienos sultinį, žuvų padažą, rudąjį cukrų. Viską gerai išmaišome, kad būtų tolygus padažas.
  4. Kaip padažas užverda, sudedame juostelėmis pjaustytą vištieną ir ant vidutinės ugnies verdame apie 20 minučių – kol vištiena išverda.
  5. Sudedame daržoves ir verdame dar keletą minučių.
  6. Patiekiame su šviežia kalendra ir baziliku.

Recepto autorė: „Kekava” ambasadorė, tinklaraščio „Ant medinės lentelės” autorė Kristina Pišniukaitė.

Grįžti į receptus

ĮVERTINK RECEPTĄ
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Kraunama...