Vištienos iešmeliai su grietinėlės padažu lavaše

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 0

Jums reikės:
„Kekava“ vištienos kepsnys „Žolelių" marinate
100 g kvietinių miltų
100 g vandens
2 g druskos
1 čili pipiras, supjaustytas juostelėmis
citrinos
150 g grietinės
Paruošimo būdas:
  1. Iš vakaro įdėkite grietinę į sietą ar marlę, kad per naktį nutekėtų skysčio perteklius. Tai padarys padažą daug tirštesnį ir riebesnį.
  2. Paruoškite tešlą. Miltus sumaišykite su vandeni,  tada pailsėkite 30 minučių. Tuomet iškočiokite apvalius tešlos pyragus maždaug 20–30 cm/mm ir kepkite keptuvėje.
  3. Į šviežią lavašą įdėkite iškeptą, gabalėliais supjaustytą vištieną, grietinės padažą, mėgstamas daržoves ir apšlakstykite citrinos sultimis. 

Pagaminta: Renārs Purmalis

Nuotrauka: Anete Rūķe

Stilius: Baiba Prindule-Rence

Grįžti į receptus

ĮVERTINK RECEPTĄ
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Kraunama...