Vištienos kepsneliai

3 votes, average: 4.33 out of 53 votes, average: 4.33 out of 53 votes, average: 4.33 out of 53 votes, average: 4.33 out of 53 votes, average: 4.33 out of 5 3

Jums reikės:
15-ai kepsnelių reikės:
400 g. vištienos „Kekava“
1 vidutinio dydžio saldžios bulvės
1 v.š. alyvuogių aliejaus
2 v.š. miltų (galima naudoti kukurūzų miltus)
1 a.š. česnako miltelių
1 a.š. paprikos miltelių
Druskos, pipirų
Avokado padažui reikės:
1 prinokusio avokado
1 pomidoro
½ citrinos sulčių
Druskos, pipirų, česnako miltelių
Paruošimo būdas:
  • Saldžią bulvę sutarkuojame burokine tarka ir nuspaudžiame skystį per marlę.
  • Dubenyje sumaišome visus ingredientus.
  • Rankomis formuojame norimo dydžio kepsnelius ir dedame ant kepimo popieriaus.
  • Kepame 180 laipsnių orkaitėje 30 minučių, kepimo viduryje apverčiame.
  • Gaminame padažą: avokadą sutriname šakute ir sumaišome su kubeliais pjaustytu pomidoru, citrinos sultimis ir prieskoniais.

Recepto autorė: tinklaraščio „Ant medinės lentelės” autorė Kristina Pišniukaitė.

Grįžti į receptus

ĮVERTINK RECEPTĄ
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Kraunama...