Vištienos kepsneliai
3Jums reikės:
15-ai kepsnelių reikės: |
400 g. vištienos „Kekava“ |
1 vidutinio dydžio saldžios bulvės |
1 v.š. alyvuogių aliejaus |
2 v.š. miltų (galima naudoti kukurūzų miltus) |
1 a.š. česnako miltelių |
1 a.š. paprikos miltelių |
Druskos, pipirų |
Avokado padažui reikės: |
1 prinokusio avokado |
1 pomidoro |
½ citrinos sulčių |
Druskos, pipirų, česnako miltelių |
Paruošimo būdas:
- Saldžią bulvę sutarkuojame burokine tarka ir nuspaudžiame skystį per marlę.
- Dubenyje sumaišome visus ingredientus.
- Rankomis formuojame norimo dydžio kepsnelius ir dedame ant kepimo popieriaus.
- Kepame 180 laipsnių orkaitėje 30 minučių, kepimo viduryje apverčiame.
- Gaminame padažą: avokadą sutriname šakute ir sumaišome su kubeliais pjaustytu pomidoru, citrinos sultimis ir prieskoniais.
Recepto autorė: tinklaraščio „Ant medinės lentelės” autorė Kristina Pišniukaitė.