Vištienos tacos su feta

0 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 50 votes, average: 0.00 out of 5 0

Jums reikės:
4 tortilijų
200 g. „Kekava“ vištienos
1 pomidoro
1 jalapeno
1 avokado
1 laimo
100 g. fetos sūrio
Šviežios kalendros
Čili pipirų
Paruošimo būdas:
  • Tortilijas pašildome 180 laipsnių orkaitėje kelias minutes.
  • Vištieną supjaustome juostelėmis, pomidorus – kubeliais.
  • Ant tortilijų dedame vištieną, pomidorus, jalapeną.
  • Ant kiekvienos tortilijos dedame avokado gabalėlių. Avokadą apšlakstome laimo sultimis, kad nejuoduotų.
  • Ant viršaus trupiname fetos sūrio.
  • Patiekiame su laimo skiltelėmis, šviežia kalendra ir čili pipiro griežinėliais.

Jei norite lieknesnio varianto – galite daryti viską taip pat, tik ne ant tortilijos o ant didelio salotos lapo.

Recepto autorė: „Kekava” ambasadorė, tinklaraščio „Ant medinės lentelės” autorė Kristina Pišniukaitė.

Grįžti į receptus

ĮVERTINK RECEPTĄ
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Kraunama...